Rólunk

Minőségi rendezvények a legkisebbeknek is

2018 óta

Az Élmény Ügynökség különleges, egyedi és tartalmas szülinapok, családi események és magánrendezvények szervezésére jött létre. Fő profilunk tematikus és klasszikus gyerek szüinapok szervezése. Tevékenységünk 2020-ban egyedülálló gyerekprogram szolgáltatással, bővült, az ottalvós élményekkel. Ezzel büszkén mondhatjuk, hogy mi lettünk hazánk első és eredeti  pizsiparti specialistái. Újragondoltuk és és „Élmény Ügynökségessé” tettük az ottalvós bulikat, ahol szintén a különlegességet, egyediséget és minőséget képviseljük.

Ügynökségünk szolgáltatási palettája folyamatosan növekszik és fejlődik, az aktuális trendeket, ízléseket követve. Kínálunk napról-napra bűvül, igyekszünk minden igényt kielégíteni. Cégünk csak és kizárólag minőségi szolgáltatást kínál minden ügyfelének, melyet hozzáértő kollégáink, minőségi eszközeink és kellékeink, igényes munkánk biztosít, és ügyfeleink elégedettsége igazol.

élmény ügynökség csapat

Történetünk

Élmény Ügynökségünk egy rendezvényszervező és egy gyermeknevelési szakértő ötletéből indult ki. A szervezési tapasztalat és a gyermekek természetének és lelkének ismerete lehetővé tette, hogy létrehozzuk szolgáltatásunkat.

 

Kreatív ötleteink, újításaink mai napig segítik munkánkat, és fejlesztik kis vállalkozásunkat. Tapasztalt és gyerekszerető animátoraink teszik fantasztikussá csapatunkat, hiszen ők a megvalósítói a kidolgozott ötleteknek, projekteknek.

Céljaink

Fő célunk, hogy a legkisebbeknek szervezett rendezvényeken is minőségi és teljeskörű gyerekprogram szolgáltatást nyújtsunk. Minden rendezvényünk  egyedi és egyszeri, a lehető legnagyobb mértékben személyre szabott. Az áltatunk rendezett eseményeken résztvevő gyerekek mosolya, és a szülők elégedettsége mindennél fontosabb számunkra, és ezek eléréséért mindent megteszünk. 

élmény ügynökség gyerek családi rendezvények szervezése

Csapatunk

Élményeink megálmodói és teremtői

élmény ügynökség - szakmai igazgató

Dióssy Enikõ

szakmai igazgató

kreatív vezető

Élmény Ügynökség

Fekecs Norbert

ügyvezető igazgató

Élmény Ügynökség

Dióssy Emese

programigazgató

animátor vezető

Egy kis betekintés eddigi élményeinkbe

További képek és aktuális információink közösségi oldalainkon találhatóak.

Kapcsolat

E-mail

info@elmenyugynokseg.hu

Telefon

+3630 252 17 84