Ottalvós élmények

Ottalvós élmények

Melyikünk ne emlékezne azokra a fantasztikus estékre, átnevetett és végig beszélgetett éjszakákra, amikor barátink végre nálunk aludhattak? Ezek a szép élményeink hívták életre szolgáltatásunkat, amiben ottalvós bulikhoz bérelhető eszközöket kínálunk. Egy különleges pizsiparti bármilyen alkalomra remek programot ígér. Jelenleg 6 különböző hangulatú téma választható. Komplex csomagjainkban minden eszközt, kelléket biztosítunk ami egy ottalvós bulihoz kell. Önnek csak ki kell választani a legjobban tetsző témát és csomagot, a többiről gondoskodunk. Az alap tartalom mellett minden témához választhatók különféle kiegésztők. A bérlés beltérre, 1 éjszakára szól, 5 éves kor felett ajánljuk, és Magyarországon bárhol igénybe vehető. Egyedi igényeket igyekszünk teljesíteni, ez esetben kérjük, vegyék vel velünk a kapcsolatot.

Alapcsomagok tartalma:

beltéri élménysátrak a választott designnal

kényelmes matracok lepedővel (90 cm x 160 cm)

puha plédek, takarók

tematikához illő párnák, díszpárnák

reggelizőtálcák

LED dekorlámpák, fényfüzérek

névtáblák

külön dekoráció az ünnepeltnek, fővendégnek

lámpások LED gyertyával

egyéb dekorációs elemek, kiegészítők, plüssök

Összes texitíliánkat – így a sátrakat, plédeket, párnákat, huzatok, lepedőket és matracokat – magas hőfokon mosatjuk illetve tisztíttatjuk minden egyes bérlés után! Tárgyi eszközeinket, kellékekeinket, dekorációinkat minden bérbeadás előtt fertőtlenítjük és tisztítjuk.

Ottalvós tematikáink

Édes Álmok  Sweet Dreams

Tökéletes választás egy pizsipartira azoknak a barátoknak, akik tele vannak varázslatos álmokkal, hisznek a csodákban és terveikkel, ötleteikkel jobbá és szebbé akarják tenni a világunkat.

Édes Álmok csomagunkban a pasztel színek dominálnak, rózsaszín, sárga szürke és arany színárnyalatokat tartalmaz. Aranyos puha párnákkal és plédekkel, gyönyörű kiegészítőinkkel segítjük elő az álmok álmodását egy csodás ottalvós buli keretében.

Mozis est Movie night

Mi is lehetne jobb program egy ottalvós bulihoz, mint egy szórakoztató filmezős este a barátainkkal? Mi megteremtjük hozzá a tökéletes, kényelmes és látványos környezetet. Már csak egy jó filmet kell választani meghívni mindenkit és indulhat a buli!

Mozis est csomagunkban a piros, arany és fekete színek dominálnak. A minták és a csillogó kiegészítők Hollywood pezsgő-nyűzsgő világát hozzák el bármelyikünk nappalijába. Választható kiegészítőink között találnak a filmes estéhez passzoló nasi kosarakat, és sok más szép kiegészítőt is. 

Kemping / Katonai Kaland Campin’ Camo

A világunk éppolyan nagy, amekkorát álmodni merünk magunknak. Mi létrehozzuk a környezetet egy izgalmas beltéri esti kalandhoz, melyhez már csak a jókedv és a  barátok kellenek.

Ez a tematikánk többféle verzióban is kérhető. Kemping Kalandunkban a szabadban történő sátrazás érzését célozzuk meg a természet zöld-barna színeivel, lámpásokkal, növényekkel, tábortűzzel és egyéb dekorációs elemekkel. Katonai csomagunkkal inkább a fiúkhoz, fiús lányokhoz szólunk. Egy katonai kaland hangulatát igyekszünk megteremteni, melyben terepmintákat, barna-zöld- szürke színeket, katonai eszközöket és itt is a természet elemeit hívjuk segítségül. Bármelyik verziót választják, az egyedi és különleges élményt garantáljuk hozzá.

Tündöklés Tündérországban ♡ Fairyland Feel

A tündérek csodaszép és mesebeli világa már önmagában is megteremti a hangulatot egy felejthetetlen pizsipartihoz. Tündéres témánk arra hivatott, hogy ámulatba ejtse kis vendégeinket és egy éjszakára elrepítse őket  Tündérországba.

Tündéres témánkban a lila, ezüst és fehér színek kapják meg a főszerepet. Tündéres, hattyús minták, csillogó elemek, sok dekorfény, aranyos kiegészítők és dekorációk használatával hozzuk létre a tündöklő világot. Opcionálisan választható kiegészítőink között is érdemes körbenézni, hisz ezekkel még különlegesebbé tehetjük ezt az egyedi programot a gyerekeknek.

Trópusi találka Totally Tropical

Ki ne akarna a lenyűgöző trópusokon tölteni egy éjszakát? Igaz, most csak képzeletben, de Trópusi Találkánkkal az év bármelyik napján elutazhatunk erre a rövidke, de élménydús vakációra.

Trópusi pizsiparti csomagunkban vibráló, élénk neon színeket használnuk, így a zöld, a citromsára, a narancssárga és a rózsaszín árnyalatokat kombináljuk textileinkben és kiegészítőinkben. A trópusi élményekből nem maradhatnak ki az ikonikus flaminkgók és papagájok, a kaktuszok, ananászok, és tórpusi társaik sem. Ez a csomagunk is bővíthető szuper választható kiegészítőkkel.

Erdei Állatok Éjszakája  Woodland Wonder

Az erdők varázslatos állatai és növényei ihlették ezt a tematikánkat, melyben a négy fal között próbáljuk a lehető legszebb módon elhozni a gyerekeknek természet világát.

Eredei éjszakánka csomagunk minden elemében a cuki edei állatok – róka, mókus, bagoly, őzike, nyuszi és társaik – és szép növények vannak a középpontba helyezve, a színek, a minták és a kiegészítők tekintetében is. Persze itt sem maradnak el a csodás fényeink, látványos dekorációink, valamint választható kiegészítőink is rendelkezésre állnak az alapcsomag bővítéséhez.

Csomagáraink

Legjobb barát

Ez a csomagunk azoknak szól, akik a legjobb barátjukkal szeretnénk megosztani az élményt.

Tartalma: 2 db beltéri feldíszített sátor, matracokkal, textilekkel, a választott témához tartozó  dekorációs elemekkel.

ár

Hárman Párban

Hárman Párban pizsiparti csomagunk 3 gyerkőcnek vehető igénybe. 

Tartalma: 3 db beltéri feldíszített sátor, matracokkal, textilekkel, a válaszott témához tartozó dekorációs elemekkel.

pizsiparti ár

Fantasztikus Négyes

Négy vendéggel tervezett ottalvós bulihoz rendelhető csomagunk.

Tartalma: 4 db beltéri feldíszített sátor, matracokkal, textilekkel, a válaszott témához tartozó  dekorációs elemekkel. Plusz sátor ára 15.000 HUF

pizsiparti ár

Határtalan Hatos

Sok a jó barát, és nehéz a választás? Ebbe a csomagunkba 6 gyermek részére biztosítjuk a sátrakat és kiegészítőket.

Tartalma: 6 db beltéri feldíszített sátor, matracokkal, textilekkel, a válaszott témához tartozó dekorációkkal. Plusz sátor ára 15.000 HUF

pizsiparti ár

Egyedi ajánlat

Hatnál is több sátrat szeretne rendelni? Több éjszakás pizsiparti van készülőben? Kombinálni szeretné a tematikákat?

Kérje egyedi ajánlatunkat több sátor, több éjszakás bérlés, vagy több tematika választása, illetve bármely más egyedi igény esetén. Kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésre.

A csomagárak csak az alapcsomagba foglaltakat tartalmazzák. Az választható kiegészítők ezeken felül kerülnek felszámolásra. Budapest egyes kerületeibe és vidékre kiszállási és szállítási díjat számítunk. Pontos pizsiparti árajánlatért keressen fel minket a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolati úrlapon keresztül.

Legutóbbi ottalvós élményeink

pizsiparti referencia
élmény ügynökség gyerekprogram élmény szervezés

Választható extrák

pizsi parti reggeli

Reggeli kosár

  • Egy 2 dl-es dobozos kakaó, vagy tejital, vagy gyümölcslé
  • Egy csomag reggeli édes keksz
  • Egy db sós vagy édes péksütemény pl.: sajtos pogácsa, kakaós csiga, túrós táska, pizzás tekercs

*a csomagok tartalma igény szerint módosítható

pizsi parti nasi

Nasi doboz

  • Egy kis csomag ropi, vagy sós perecke
  • Egy adag popcorn, burgonya chips, kréker, sós mogyoró, vagy kölesgolyó
  • Egy csomag csokigolyó vagy gumicukor
  • Egy 0,5 l-es palackos víz, gyümölcsital, vagy üdítőital

*a csomagok tartalma igény szerint módosítható

pizsi parti -alvos kiegeszitok

Alvós kiegészítők

Pizsiparti alapcsomagunk tartalmát pihe-puha alvómaszkokkal és mamuszokkal egészítjük ki. Ezek a kiegészítőink egyféle méretűek, mindenki számára megfelelőek. Mint minden textíliánkat, ezeket is frissen mosva, fertőtlenítve adjuk át, minden eseményre.

pizsi parti - társasjáték csomagok

Társasjáték csomag

Változatos, különböző féle, fajta és stílusú társasjátékokból álló összeállításunkban mindenki megtalálhatja a neki tetsző szórakozást. A csomag segítségével biztosan elkerülhető, hogy a vendégek akár egy percig is unatkozzanak.

pizsi parti - kreativ csomagok

Kreatív csomag

Egy előre kiválasztott kézműves programhoz biztosítunk minden eszközt és kelléket a létszámnak megfelelően. Leírás és képek formájában megadunk minden segítséget, utasítást a programhoz így biztosan örömteli lesz a kézműveskedés.

pizsi parti -parti csomag

Parti csomag

Parti csomgunkban a választott tematikához illő partikellékeket is biztosítunk, hogy ezzel se legyen gondja a házigazdának. A csomagba tányérok, poharak, szívószálák, szalvéták is kerülnek a résztvevők számának megfelelően.

Csapatunk

Élményeink megálmodói és teremtői

élmény ügynökség - szakmai igazgató

Dióssy Enikõ

szakmai igazgató

kreatív vezető

Élmény Ügynökség

Fekecs Norbert

ügyvezető igazgató

Élmény Ügynökség

Dióssy Emese

programigazgató

animátor vezető

Rólunk mondták...

"Fantasztikus szülinapot szerveztek, csak ajánlani tudom őket."

B. Katalin

"Remek munkát végeztetek! A gyerekek imádták és még a ház is egyben maradt."

B. Orsi

Profi szervezés, kedves csapat. Mi kellhet még egy jó bulihoz?

R. Szilvi

Kapcsolat

E-mail

info@elmenyugynokseg.hu

Telefon

+3630 252 17 84