Élmény szülinapok

Tematikus élmény szülinapok

Élmény szülinapjaink során az esemény minden egyes elemét és részletét a kiválasztott témához tervezzük és szervezzük. Komplex szolgáltatásunk révén a rendezvények minden feladatáról gondoskodunk. A játékokat, programokat minden alkalommal a szülinapi vendégek életkorához és igényeihez igazítjuk. Ajánlatunkból tetszés szerint, szabadon tudják összeállítani a kívánt elemeket. A-Z születésnap szervezése mellett, vállaljuk részszolgáltatások biztosítását. Nézze meg legnépszerűbb szülinapi tematikáinkat, melyek segítséget nyújtanak a választásban. Ha nem találná a megfelelőt, vagy különleges elképzelése van kérje ajánlatunkat egyedi témára, minden plusz költség nélkül!

Tematikus szolgáltatásaink

Játékok és programok: minden esetben a választott témához kapcsolódnak az animátorok által levezetett játékaink és kiegészítő programjaink. Az általunk ajánlott tematikus játékokból a szülők, megrendelőink választják ki a nekik legjobban tetszőket.  A program összeállításakor figyelembe vesszük a gyerekek életkorát, a helyszín adottságait és minden egyéb egyedi kérést is. Kiegészítő programjaink olyan kedvenceket tartalmaznak mint az arcfestés, csillámtetoválás, kincskeresés, mini disco, buborékfújó.

Dekoráció: témáinkhoz igény szerint biztosítunk sztenderd és egyedi dekorációs elemeket többek között: terítéket, asztali dekorációt, táltalási eszközöket, terem-, szobadekorációt. Ezek az elemek minden tematikánál eltérőek, igénybevételük függ a helyszín adottságaitól. Ajánlataink a dekoráció felhelyezését is tartalmazzák.

Szülinapi torta, ételek és italok: sok esetben csak a tálaláshoz szükséges eszközöket, dekorációt készítjük, de megrendelőink igénye alapján gondoskodunk az ételekről – sós- és édes rágcsálnivalók, snackek, sütik, gyümölcsök, szendvicsek – és italokról is. Gyönyörű formatorták is rendelhetőek bármilyen méretben, ízben, díszítéssel.

Ajándékcsomagok és meghívók: akár egy kincskereső játék kincseként, akár „csak úgy” a buli végén átadott ajándékcsomaggal kedveskedhetünk a meghívott gyerekeknek, megköszönve a részvételüket és még emlékezetesebbé tehetjük az eseményt. Ajándékcsomagjainkat tematikusan díszitjuk, tartalmát az igényeknek megfelelően alakítjuk. Meghívóink design-át a választott témához, egyedileg tervezzük, és nagy részét kézzel készítjük.

Legkedveltebb tematikáink

harry potter szülinap

Harry Potter

élmény szülinap

A Roxfort varázslatos világába repítjük el az ünnepeltet és vendégeit. Varázsóráinkon a gyerekek átélik többek között a bájitaltan, a gyógynövénytan és a kvidics izalmait. Minden kis és nagy Harry Potter rajongónak emlékezetes élményt ígérünk!

ajánlott élerkor: 7+

szuperhősök marvel bosszúállók gyerek szülinapi buli

Szuperhős

élmény szülinap

Vasember, Pókember, vagy netán Amerika Kaptiány a nagy kedvenc? Szuperhős szülinapunkon bármelyik, vagy akár az összes hős megjelnhet valamilyen játékban, dekorációban, vagy a maga valójában:) Fiúk-lányok imádják!

ajánlott élerkor: 3+

jégvarázs frozen gyerek szülinapi buli

Jégvarázs

élmény szülinap

Kedvenc modern hercegnőink Elza és Anna világát idézzük meg, de persze vicces barátaik Olaf és Swan sem maradnak ki a buliból. „Jeges” kalandjainkkal mindenkinek izgalmas és szórakoztató programot kínálunk.

ajánlott élerkor: 3+

hercegnők disney hercegnők gyerek szülinapi buli

Hercenők

élmény szülinap

Mindannyiunk kedvencei, Hamupipőke, Hófehérke, Jázmin és a többi gyönyörű hercegnő ihlette ezt a témánkat. Bármelyik, illetve mindegyik ismert hercegnő köré felépíthetjük a zsúrt, de választható „hercegnő képzés” is.

ajánlott élerkor: 3+

star wars gyre szülinapi buli

Star Wars

élmény szülinap

Galaxison túli élményt kínálunk az űr és a Star Wars kedvelőinek. Csillaközi játékok között megtalálható például aszteroid keresés, driod építés, lézerkard készítés, vagy akár egy komplett jedi kiképzés is választható.

ajánlott élerkor: 5+

Rockstar-Popstar

élmény szülinap

Ebben a témában álmodtunk meg mindent ami zenével és a zene világával kapcsolatos. Legyen pop, rock, hip-hop őrült az ünnepelt, vagy egy zenekar rajongója, mi megvalósítjuk álmai partiját, miközben átalakulunk sztárokká

ajánlott élerkor: 7+

unikornis szülinap

Unikornis

élmény szülinap

Millió kislány és nagylány kedvencei a varázslatos egyszarvú unikornisok, akikkel számtalan csodás játékot kínálunk, olyan kiegészítő programokkal mint a szivárvány körömstúdió és csillámtetkó.

ajánlott élerkor: 4+

titkosügynök kém detektív szülinap

Titkosügynök

élmény szülinap

Egyik legizgalmasabb tematikánk a titkosügynök, vagy kém szülinap, melynek során számtalan titkosügynök kiegészítővel kém módszereket alkalmazva kutatunk és nyomozunk a rejtélyek után.

ajánlott élerkor: 5+

minyonok szülinap

Minyonok

élmény szülinap

A külön nyelvet beszélő vicces sárga lények és a Gru rajzfilmek többi karaktere ihlette témánkban játszhatunk minyon bowlingot, horgászatot, de elkészíthetjük például a minyonok az ikonikus szegüvegét is.

ajánlott élerkor: 4+

régész kalandor indiana jones szülinap

Kalandor & Régész

élmény szülinap

Izgalmas kalandjainkon, különleges programjainkon igazi kis Indiana Jonesnak érezhetik magukat a kalandvágyó gyerekek. Régészkedünk, felfedezünk, ősi dolgokat  próbálunk ki. Fiúknak és lányoknak is remek szórakozást kínálunk.

ajánlott élerkor: 5+

tudós felfedező szülinap

Őrült tudós

élmény szülinap

Egy őrületesen jó program, melyet a tudomány izgalmas világa insprirált. A játékaink között szórakoztató – de biztonságos – kísérletek, ügyességi feladatok, kreatív programok szerepelnek, melyeken kis vendégeink kiélhetik érdeklődésüket.

ajánlott élerkor: 7+

állatos szülinap

Dzsungel / Állatok / Erdei kaland

élmény szülinap

Állatrajongó az ünnepelt? Állatos témánkban biztosan nem fog csalódni! Csomagunk többféle formában kérhető: safari, dzsungel, farm, erdei állatok vagy akár egy konkrét kedvenc, kutya, delfin is képezheti a szülinap fő vonalát.

ajánlott élerkor: 3+

én kicsi pónim szülinap

Én kicsi pónim

élmény szülinap

A mesevilág talán legkedvesebb történeit az több évtizede hódító varázslatos kis póniktól kapjuk. Játékaink a pónik mellett a barátság, szeretet és kreatívitás köré épülnek . Pónis világunkban a szivárvány és a színek is főszerepet kapnak

ajánlott élerkor: 4+

autós verdák szülinap

Verdák / Autós

élmény szülinap

Fiúsabb tematikánk, amelyben az autók, illetve más választott járművek, motorok, replők játszák a főszerepet. A klasszikus autós, versenyes programcsomag mellett választhatóak a kedvelt Verdák mesesorozathoz kapcsolódó játékok is.

ajánlott élerkor: 4+

minnie egér mickey egér szülinap

Mickey & Minnie

élmény szülinap

A leghíresebb egérpáros évtizetek óta kicsik és nagyok kedvence. Mickey, Minnie és barátaik szórakoztató ügyességi játékaival készülünk ezekre a szülinapokra. Számos Mickey vagy Minnie egeres kiegészítő, dekoráció, étel-ital is választható.

ajánlott élerkor: 3+

cirkusz szülinap

Cirkusz

élmény szülinap

Cirkusz szülinapjaink programja egy cirkusziskola, melyben a gyerekek ügyességi cirkuszi játékokon válhatnak a cirkuszi szakma mestereivé. Színes, izgalmas, mozgalmas téma mindenkinek.

ajánlott élerkor: 5+

halloween parti

Halloween

élmény parti

Nem csak szülinapra! Nagyobb, tini korosztály számára is ajánljuk. Szuper halloweeni programokkal, jelmezekkel, meghökkentő ételekkel és italokkal, látványos dekorációval készülünk!

ajánlott élerkor: 7+

felnőtt szülinapok

Felnőtt szülinapok & családi események

A klasszikus vagy egyedi felnőtt családi-baráti szülinapokra, évfordulókra, és más egyéb magánrendezvényekre is állunk rendlkezésükre minőségi szolgáltatásainkkal és kreatív csapatunkkal.

Legutóbbi szülinapi élményeink

élmény ügynökség szülinap szervezés
élmény ügynökség szülinap szervezés

Csomagajánlataink

Különleges köszöntés

Szülinapi köszöntés 

 • 1 fő jelmezes animátor lepi meg az ünnepeltet
 • köszöntés, fotózkodás, tortázás
 • időtartam kb.: 30 perc
 • opcionálisan: kiegészítők, dekoráció, ételek-italok, torta, arcfestés, csillámtetoválás, stb.
szülinap ár

Csodás pillanatok

1,5 órában – maximum 10 főig

 • 1 fő tapasztalt animátor, igény szerint jelmezben, vagy anélkül
 • 4 témához illő játék, program
 • eszközök, kellékek
 • opcionálisan: kiegészítők, dekoráció, ételek-italok, torta, arcfestés, csillámtetoválás, stb. 

Mesés emlékek

2 órában – maximim 15 főig

 • 2 fő tapasztalt animátor igény szerint jelmezben, vagy anélkül
 • 4 témához illő játék, program
 • eszközök, kellékek
 • opcionálisan: kiegészítők, dekoráció, ételek-italok, torta, arcfestés, csillámtetoválás, stb.
szülinap ár

Varázslatos élmények

3 órában – maximim 25 főig

 • 3 fő tapasztalt animátor igény szerint jelmezben, vagy anélkül
 • 5-6 témához illő játék, program
 • eszközök, kellékek
 • opcionálisan: kiegészítők, dekoráció, ételek-italok, torta, arcfestés, csillámtetoválás, stb.
ár
A csomagárak tájékotató jellegűek! A konkrét ár függhet a választott játékoktól – azok eszközigényeitől – programoktól. A csomagárak nem tartalmaznak kiegészítőket, dekorációt, ételeket-italokat, jelmezeket, stb. Budapest egyes kerületeibe, valamint vidékre kiszállási díjat számítunk fel. Pontos ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk

Élményeink megálmodói és teremtői

élmény ügynökség - szakmai igazgató

Dióssy Enikõ

szakmai igazgató

kreatív vezető

Élmény Ügynökség

Fekecs Norbert

ügyvezető igazgató

Élmény Ügynökség

Dióssy Emese

programigazgató

animátor vezető

Rólunk mondták...

"Fantasztikus szülinapot szerveztek, csak ajánlani tudom őket."

B. Katalin

"Remek munkát végeztetek! A gyerekek imádták és még a ház is egyben maradt."

B. Orsi

Profi szervezés, kedves csapat. Mi kellhet még egy jó bulihoz?

R. Szilvi

Kapcsolat

E-mail

info@elmenyugynokseg.hu

Telefon

+3630 252 17 84